Maapähklivõikommid

Tavaliselt läheb mul pikalt aega enne kui mingi põneva retsepti järele proovimiseni jõuan, aga see läks kohe mõni tundi pärast avastamist käiku. Maapähklivõi on mu eelmise aasta üks parimaid leide ja nüüd ei suuda ma sellele üldse vastu panna. Arvata on, et isetehtud Reese’s peanut butter cups‘id tuleb kohe järele proovida!

Idee siit.

15 kommi

2015-01-16 18.50.19   

  • 80 g tumedat šokolaadi
  • 130 g piimašokolaadi
  • u 8 tl maapähklivõid

Sulata šokolaadid vesivannil. Aseta väikesed muffinivormid vaagnale, millega need hiljem sügavkülma asetada.

Kui šokolaad on sulanud, nirista pool teelusikatäit iga vormi põhja. Aja see laiali, et kogu põhi oleks õhukese kihiga kaetud. Pane vormid koos alusega 5 minutiks sügavkülma.

2015-01-16 16.55.59

Kui kommide põhjad on tahenenud, tõsta igasse vormi pool teelusikatäit maapähklivõid ja aja see ühtlaselt laiali, jälgides et maapähklivõi ei puutuks vormi äärtega kokku.

2015-01-16 17.11.44

Nirista igasse vormi 1 tl sulašokolaadi, jälgides et komm saaks üleni šokolaadiga kaetud. Pista kommid sügavkülma tahenema. Kui kommid on tahenenud, saad need kergelt vormidest välja võtta.

2015-01-16 17.30.10

This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Maapähklivõikommid

  1. Pingback: Maapähklivõi ruudud šokolaadiga | Cook the day away!

Jaga mõtteid