Lillkapsa kotletid

Ma vist lisasin liialt lillkapsast, sest mul ei tahtnud kotletid eriti edukalt koos püsida. Vbla poleks pidanud neid nii lapikuks vormima. Aga kui koospüsimise probleem välja arvata, oli kõik imeline. Miks üldse teha lihast kotlette, kui köögiviljadest valmistatud on niivõrd mahlased ja maitseküllased?! Imeline!

Idee siit.

u 10 tk (206 kcal/100 g)

2018-07-01 14.17.40.jpg

  • 0,5 keskmist lillkapsa pead (panin 300 g)
  • 100 g toorjuustu
  • 50 g parmesani
  • 1 muna
  • 30 g + 30 g riivsaia
  • soola, pipart
  • 2 spl oliiviõli

Lõika lillkapsa pea väiksemateks tükkideks ning peenesta seejärel köögikombainis peeneks. Sega toorjuustu, riivjuustu, muna ja 30 g riivsaiaga. Maitsesta soola, pipraga. Tõsta paariks tunniks külmikusse tahenema.

Võta lusikaga parajad kotleti mõõtu pätsikesed, kasta need kahelt poolt riivsaia sisse ning prae pannil keskmisel kuumusel nii alt kui pealt pruuniks.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s