Ma vist lisasin liialt lillkapsast, sest mul ei tahtnud kotletid eriti edukalt koos püsida. Vbla poleks pidanud neid nii lapikuks vormima. Aga kui koospüsimise probleem välja arvata, oli kõik imeline. Miks üldse teha lihast kotlette, kui köögiviljadest valmistatud on niivõrd mahlased ja maitseküllased?! Imeline!
Idee siit.
u 10 tk (206 kcal/100 g)
- 0,5 keskmist lillkapsa pead (panin 300 g)
- 100 g toorjuustu
- 50 g parmesani
- 1 muna
- 30 g + 30 g riivsaia
- soola, pipart
- 2 spl oliiviõli
Lõika lillkapsa pea väiksemateks tükkideks ning peenesta seejärel köögikombainis peeneks. Sega toorjuustu, riivjuustu, muna ja 30 g riivsaiaga. Maitsesta soola, pipraga. Tõsta paariks tunniks külmikusse tahenema.
Võta lusikaga parajad kotleti mõõtu pätsikesed, kasta need kahelt poolt riivsaia sisse ning prae pannil keskmisel kuumusel nii alt kui pealt pruuniks.
Pingback: Lillkapsakotletid | Cook the day away!